info@ianubih.ba
Radnička cesta, 71000 Sarajevo

Pratite nas na:

Novosti7th MS Academy, IUC Dubrovnik, 12.-16. lipnja 2023.

21 Juna, 20230

U Inter Univerzitetskom Centru u Dubrovniku od 12. do 16. lipnja održana je u organizaciji Hrvatskog društva za neuroimunologiju i neurogenetiku te suorganizaciji Internacionalne Akademije nauke i umjetnosti BiH 7. MS Akademija.

Tijekom tjedan dana, više od sedamdeset neurologa i neuropedijatara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije su putem predavanja i seminara raspravljali o najvažnijim temama iz područja epidemiologije i patofiziologije, dijagnostike te suvremenih metoda liječenja multiple skleroze.

Direktori MS Akademije su Akademkinja Vanja Bašić Kes iz Zagreba, Akademik Osman Sinanović iz Tuzle, prof.dr.sc. Azra Alajbegović Kurtović iz Sarajeva te prof.dr.sc. Jelena Drulović iz Beograda.

Tijekom održavanja MS Akademije osim bogatog stručnog rada, kolege su se u pauzama družile, razmjenili iskustva iz svojih matičnih sredina i usuglasili stavove bazirane na najnovijim spoznajama o dijagnostici i liječenju multiple skleroze.

Posebno je bilo interesantno izlaganje mladih neuroimunologa koji su iznosili prikaze slučaja, diskutirali o diferencijalnoj dijagnostici te najboljim načinima liječenja bolesnika.

Na kraju uspješnog tjedna, dogovorena je slijedeća, 8. MS Akademija koja će se ponovno održati u Inter Univerzitetskom Centru u Dubrovniku od 10. do 14. lipnja 2024. godine

Sudionici 7. MS Akademije

Sudionici 7. MS Akademije

Akademik Osman Sinanović

Priredila
Akademkinja Vaanja Bašić Kes

https://ianubih.ba/wp-content/uploads/2023/06/Screenshot_12162023.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://ianubih.ba/wp-content/uploads/2021/11/ianubihlogo.png
Radnička cesta 34, 71000 Sarajevo
+387 33 569 540
info@ianubih.ba

Pratite nas na:

IANUBIH – Internacionalna Akademija Nauka i Umjetnosti u Bosni i Hercegovini

Copyright © IANUBIH